DELI'S PIZZA ITALIA THUISBEZORGING

DELI'S PIZZA ITALIA THUISBEZORGING Genieten op z'n Italiaans

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 561 beoordelingen
17 okt 2019 om 13:57 Helaas had ik tagliatelle besteld en kreeg spaghetti dus wel goed opletten met maken ik heb het wel gegeten maar was niet wat ik wilde hebben
17 okt 2019 om 12:57 Potentially the worst pizza I've ever eaten
17 okt 2019 om 4:47 Te laat bezorgd koud nog nooit zo slecht pizza gezien bah
16 okt 2019 om 8:26 Duurde super lang en pizza was extreem hard en koud. Jammer, want meestal hebben zij goede pizza’’s
16 okt 2019 om 7:21 Is achteruit gegaan,pizzabodem leek kant en klaar en de topping was karig.
16 okt 2019 om 5:52 Eten besteld om 04:00. Nooit aangekomen. 60 min gewacht met foodtracker hongerig gewacht en moest klaar staan want ze zouden elk moment arriveren .nooit meer.
14 okt 2019 om 1:34 Pizza was heel lekker met die dubbele bodem en de kapsalon was smaakvol en niet een natte portie met vlees en patat zoals bij de meeste restauranten.
13 okt 2019 om 22:57 ik heb zo een slecht eten gekregen vervolgens gebeld en ze hangen heel brutaal op...ze zouden het komen ophalen het is 23:00 het is niet eens opgehaald. ik was helaas zonde rauto anders zou ik het terug gooien en anders de baas het laten opeten.walgelijk
13 okt 2019 om 18:03 Lang moeten wachten eten was lekker en bezorger erg vriendelijk
13 okt 2019 om 0:46 Lang wachten en pizza was niet lekker. Proefde nier eens naar pizza.
12 okt 2019 om 22:24 Zie klacht! En bezorgtijd was 2 uur...
12 okt 2019 om 20:40 De laatste dagen duurt het lang en dat was eerder niet zo